Sådan laver du hjemmelavede æbleskiver
- Pisk først æggehviderne stive.
- Pisk derefter æggeblommer, sukker, kærnemælk og fløde sammen.
- Tilsæt hvedemel og bagepulver, og pisk det, til det er jævnt.
- Bland de piskede æggehvider og appelsinskal i dejen.
-
Varm æbleskivepanden godt op. Kom godt med fedtstof på første runde, og fyld hullerne i panden op med 2/3 dej. Når der er dannet stegeskorpe kan du vende æbleskiverne rundt, så de bliver runde.
-
Vend dem stille og roligt herefter indtil du har en fin farve.
-
Kom dem evt. i et ildfast fad med sølvpapir over og stil dem i ovnen ved 100 grader, så de holder sig varme.
- Server æbleskiverne varme med flormelis og solbærsyltetøj.

Gode jule-bageopskrifter
Brunkager
Honninghjerter
Jødekager
Klejner
Mandelhjerter
Pebernødder
Vaniljekranse
Æbleskiver