skip to Main Content

Pebernødder

Ingredienser til ca. 200 stk.

– 125 gram smør
– 125 gram sukker
– 1 æg
– 1 tsk. natron
– ½ tsk. ingefær
– ¾ tsk. kardemomme
– ½ tsk. kanel
– lidt hvidt peber
– 275 gram mel

Sådan laver du pebernødder

  • Melet hældes i en stor skål.
  • Krydderier og natron blandes i melet.
  • Sukker og smør røres sammen og ægget tilsættes.
  • Dejen æltes godt.
  • Dejen hældes ud på et bord og rulles i finger-tykke pølser med en diameter på ca. 1 cm.
  • Dej-pølsen skæres i ringe på 1 cm til små tern.
  • Pebernødderne rulles mellem håndfladerne som boller, trykkes let på toppen og lægges på en bageplade med bagepapir.
  • Pebernødderne bages ved 200 grader i 10-12 minutter
Pebernødder - nem opskrift på hjemmelavede pebernødder

Back To Top