Skip to content

Glaserede mandelhjerter

Ingredienser til ca. 25 stk.

– 200 g hakkede mandler
– 150 g mel
– 1 dl sukker
– 1 tsk vaniljesukker
– 175 g smør

Glasur:
– 2 dl flormelis med jordbærsmag
– 1-2 tsk kogende vand

Sådan tilbereder du glaserede mandelhjerter

  • Hak de smuttede mandler fint.
  • Bland mandler, mel, sukker og vaniljesukker i en skål.
  • Skær smørret i små stykker og ælt det i melblandingen til en smidig dej.
  • Pak dejen ind i køkkenfilm og lad den hvile i køleskab mindst 1 time.
  • Rul dejen ud på et melet bord i ½ cm tykkelse.
  • Tryk hjerter ud med en hjerteformet udstikker.
  • Læg hjerterne på en bageplade med bagepapir.
  • Bag dem midt i ovnen ved 175° C i ca. 10 minutter.
  • Lad kagerne afkøle på en rist.

Glasur:

  • Rør ingredienserne til glasuren sammen i en skål og smør straks glasuren på kagerne.

Tip.
Mandelhjerter holder sig godt, hvis de opbevares tørt.

Mandelhjerter - nem opskrift på hjemmelavede mandelhjerter

Back To Top