Sådan tilbereder du glaserede mandelhjerter
- Hak de smuttede mandler fint.
- Bland mandler, mel, sukker og vaniljesukker i en skål.
- Skær smørret i små stykker og ælt det i melblandingen til en smidig dej.
- Pak dejen ind i køkkenfilm og lad den hvile i køleskab mindst 1 time.
- Rul dejen ud på et melet bord i ½ cm tykkelse.
- Tryk hjerter ud med en hjerteformet udstikker.
- Læg hjerterne på en bageplade med bagepapir.
- Bag dem midt i ovnen ved 175° C i ca. 10 minutter.
- Lad kagerne afkøle på en rist.
Glasur:
- Rør ingredienserne til glasuren sammen i en skål og smør straks glasuren på kagerne.
Tip.
Mandelhjerter holder sig godt, hvis de opbevares tørt.

Gode jule-bageopskrifter
Brunkager
Honninghjerter
Jødekager
Klejner
Mandelhjerter
Pebernødder
Vaniljekranse
Æbleskiver