skip to Main Content

Grønkål og grønlangkål hører julen til. Her finder du en nem opskrift på hjemmelavet grønlangkål.

Grønlangkål

Ingredienser til 4 personer:
Tilberedningstid: ca. ½ time

Der beregnes 150 – 200 g per person

– 600 g frosne grønkålsboller
(eller kogt, hakket frisk grønkål)
– 30 g margarine
– 1 dl. piskefløde
– salt
– evt. peber
– sukker

Julemad - grønlangkål

Sådan tilbereder du grønlangkål

Grønlangkålene tilberedes i stegegryde eller pande Margarinen smeltes, kålene kommes i, derefter tilsættes piskefløden.

Kålene varmes godt igennem og smages til med salt og sukker, og evt. lidt peber.

Kålene serveres med kogt kold letsaltet flæsk, kogt og stegt medister, hamburgerryg små brunede kartofler, rødbeder og sennep

Hvis man er til det, kan retten fint serveres med øl og snaps.


Back To Top