skip to Main Content

Rødkål indgår som tilbehør i mange juleretter. Her finder du en nem opskrift på hjemmelavet rødkål.

Hjemmelavet rødkål

Ingredienser (4 personer)
Tilberedningstid: ca. ½ time

– 1 lille rødkål, ca. 1 kg
– 25 g smør
– 1 dl eddike
– 2 dl sød ribssaft
– 1-3 spsk sukker

Sådan tilbereder du rødkålen

  • Snit kålen fint og svits den i smør i en gryde.
  • Tilsæt eddike når kålen er faldet lidt sammen.
  • Kog ved kraftig varme nogle minutter uden låg.
  • Tilsæt ribssaft og 1 tsk. salt og læg låg på gryden.
  • Kog kålen ved svag varme i ca. 1 time.
  • Smag til med sukker og evt. mere salt.
Julemad - rødkål

Gennemskåret rødkål

Julemad - hjemmelavet rødkål

Færdiglavet rødkål


Back To Top